ЛЕТО 2019 - ГРЦИЈА
ЛЕТО 2019 - ЕГИПЕТ
ЛЕТО 2019 - ШПАНИЈА
СИЦИЛИЈА 2019
Ikos Oceania 5* - Nea Moudania - Редовен ценовник

IKOS OCEANIA ***** NEA MOUDANIA                                  www.oceaniaclub.gr 

ЦЕНИ ЗА ЛИЦЕ НА ДЕН НА БАЗА СЕ ВКЛУЧЕНО ВО ЕВРА

4

23.03-27.04

15.10-03.10

28.04-25.05

27.09-14.10

26.05-06.06

17.09-26.09

07.06-29.06

03.09-16.09

30.06-21.07

28.08-02.09

22.07-27.08

Superior Double SSV

113

138

165

190

217

251

Superior Double SV

117

143

169

195

224

257

Junior Suite SV

121

153

194

225

257

295

Трето лице

50%

50%

50%

50%

50%

50%

1 дете од 2-11.99 г.

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

Junior Suite Private Garden

128

161

209

251

291

342

Трето лице

50%

50%

50%

50%

50%

50%

1 дете од 2-11.99 г.

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

Family Room Sea View

220

269

319

369

422

488

Трето лице

25%

25%

25%

25%

25%

25%

Четрврто лице

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

1,2 и 3 дете од 2-11.99 г.

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

гратис

Panorama Junior Suite

129

159

219

257

302

351

Трето лице

50%

50%

50%

50%

50%

50%

1 дете од 2-11.99 г.

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

2 дете од 2-11.99 г

50%

50%

50%

50%

50%

50%

One Bedroom Family Suite Sea View

144

169

233

279

313

360

Трето лице

50%

50%

50%

50%

50%

50%

1 дете од 2-11.99 г.

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

2 дете од 2-11.99 г

50%

50%

50%

50%

50%

50%

One Bedroom Family Suite Private Garden

149

177

245

299

334

374

Трето лице

50%

50%

50%

50%

50%

50%

1 дете од 2-11.99 г.

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

2 дете од 2-11.99 г

50%

50%

50%

50%

50%

50%

Deluxe Junior Suite Sea View

136

165

224

269

311

362

Трето лице

50%

50%

50%

50%

50%

50%

1 дете од 2-11.99 г.

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

2 дете од 2-11.99 г

50%

50%

50%

50%

50%

50%

Deluxe Junior Suite Private Garden Sea View

143

172

234

301

348

406

Трето лице

50%

50%

50%

50%

50%

50%

1 дете од 2-11.99 г.

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

2 дете од 2-11.99 г

50%

50%

50%

50%

50%

50%

DeluxeOne Bedroom Family Suite Sea View

163

201

292

316

381

411

Трето лице

50%

50%

50%

50%

50%

50%

1 дете од 2-11.99 г.

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

2 дете од 2-11.99 г

50%

50%

50%

50%

50%

50%

3 дете од 2-11.99 г.

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

Deluxe 2 Bedroom Family Suite Sea View

227

294

429

477

589

709

Трето лице

25%

25%

25%

25%

25%

25%

Четрврто лице

25%

25%

25%

25%

25%

25%

1 дете од 2-11.99 г.

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

2 дете од 2-11.99 г

25%

25%

25%

25%

25%

25%

3 дете од 2-11.99 г.

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

4 дете од 2-11.99 г.

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

Deluxe 2 Bedroom Family Suite Private Garden Sea View

237

309

449

535

659

795

Трето лице

25%

25%

25%

25%

25%

25%

Четрврто лице

25%

25%

25%

25%

25%

25%

1 дете од 2-11.99 г.

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

2 дете од 2-11.99 г

25%

25%

25%

25%

25%

25%

3 дете од 2-11.99 г.

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

4 дете од 2-11.99 г.

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

Promo Double

108

131

156

180

206

237

Мин. Престој

5

5

5

5

5

5

ПЛАЌАЊЕ ИСКЛУЧИВО ВО ДЕНАРИ ПО КУРС 1 ЕУР =61.80 МКД