Hanioti - Vila Simeon
Vila Simeon

15% ПОПУСТ ЗА РЕЗЕРВАЦИЈА И КОМПЛЕТНА УПЛАТА ВО ГОТОВО ДО 01.02.2018

10% ПОПУСТ ЗА РЕЗЕРВАЦИЈА И КОМПЛЕТНА УПЛАТА ВО ГОТОВО ДО 01.03.2018

5% ПОПУСТ ЗА РЕЗЕРВАЦИЈА И КОМПЛЕТНА УПЛАТА ВО ГОТОВО ДО 01.05.2018

 

Simeon се наоѓа во центарот на Ханиоти, на одлична локација, околу 70м оддалечен од плажата, Во бизина на овој објект од постар датум се хотелите Sousouras i Grandоtel Hanioti. Дуплекс апартманите се на приземје. Сите имаат основно опремена кујна со шпорет, купатило, комфорна тераса, TV и клима уред, чие користење е вкучено во цената за наем, Wi-Fi. Менување на постелнина еднаш во текот на престојот.

  ЦЕНИТЕ СЕ ЗА НАЕМ НА ДУПЛЕКС ЗА 10 НОЌИ

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

16.07;

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

21.07;

 

 

 

 

 

 

 

Тип

22.05

01.06

06.06

11.06

16.06

21.06

26.06

01.07

06.07

11.07

26.07;

15.08

20.08

25.08

30.08

04.09

09.09

19.09

31.07;

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

05.08.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

10.08.

 

 

 

 

 

 

 

1/4 Duplex

220

400

-

440

510

580

625

670

720

775

805

780

660

540

520

460

380

240

Клима

 

 

 

 

 

 

 

 

вклучена

 

 

 

 

 

 

 

 

плаќањето е во денари по курс 1 еур = 62 ден

 

  • Влез во собите е во 16 ч а напуштање во 9 ч
  • за хигиената на собите за време на престојот се грижите сами и потребно е истите да ги оставите во чиста состојба (испразнет и исклучен фрижидер на 0, фрлено ѓубре, измиени садови...)
  • дозволено е дете до 6 год да го дели креветот со родителите или 2 деца до 10 год да делат еден кревет
  • било какви промени за веќе потврдена резервација се наплаќаат 15 еур
  • По пристигнувањето потребно е да се јавите на претставникот за да Ве упати како да ја најдете куќата и да Ве регистрира. Доколку не можете сами да ја најдете, претставникот ќе Ве смести најбргу што може

ВАЖНО!

Од 01.01.2018 год. се наплаќа такса за престој во приватно смесување во Грција во висина од 0,5 ЕУР на ден по сместувачка единица

(студио/апартман/дуплекс). ЗА ОВОЈ ОБЈЕКТ ИЗНОСОТ СЕ ПЛАЌА ВО АГЕНЦИЈА, ПРИ РЕЗЕРВИРАЊЕ, И ИСТИОТ НЕ ПОДЛЕЖИ НА ПОПУСТ!