Hanioti - Vila Petrina
Vila Petrina

15% ПОПУСТ ЗА РЕЗЕРВАЦИЈА И КОМПЛЕТНА УПЛАТА ВО ГОТОВО ДО 01.02.2018

10% ПОПУСТ ЗА РЕЗЕРВАЦИЈА И КОМПЛЕТНА УПЛАТА ВО ГОТОВО ДО 01.03.2018

5% ПОПУСТ ЗА РЕЗЕРВАЦИЈА И КОМПЛЕТНА УПЛАТА ВО ГОТОВО ДО 01.05.2018

Petrina се наоѓа во мирниот дел на Ханиоти, на 40-тина метри оддалеченост од плажата, на почетокот на стариот пат кон Полихроно. Располага со комплетно реновирани четворокреветни дуплекс апартмани (Petrina 1) и делумно реновирани, со нови купатила и кујни, четворокреветни и петокреветни дуплекс апартмани (Petrina 2). Petrina 2 е опремена со каучи на расклопување за две лица. Вака развлечените кревети се со слична големина на француски кревет. Сите сместувачки единици имаат основно опремена кујна, во одделна просторија, реновирано купатило, две спални соби, две тераси, Tv и клима, чие користење е вклучено во цената.

 

ЦЕНИТЕ СЕ ЗА НАЕМ НА ДУПЛЕКС ЗА 10 НОЌИ

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

16.07;

 

 

 

 

 

 

 

 

22.05

01.06

06.06

11.06

16.06

21.06

26.06

 

01.07

 

06.07

11.07

21.07;

15.08

20.08

25.08

30.08

04.09

09.09

19.09.

Тип

. -

. -

.-

-

. -

. -

. -

 

. -

 

. -

. -

26.07;

. -

. -

. -

. -

. -

. -

 

 

-

01.06

11.06

16.06

21.06

16.06

01.07

06.07

 

11.07

 

16.07

21.07

31.07;

25.08

30.08

04.09

09.09

14.09

19.09

 

 

 

29.09.

 

.

.

.

.

.

.

.

 

.

 

.

.

05.08.

.

.

.

.

.

.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

10.08.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Petrina I

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

1/4 Duplex

240

420

-

455

530

600

655

 

710

 

760

810

850

805

685

565

560

480

400

280

 

 

 

 

 

 

 

Petrina II

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

1/4 Duplex

220

400

-

440

510

580

625

 

675

 

725

775

800

775

660

535

540

460

380

260

1/5 Duplex

250

475

-

455

530

605

655

 

705

 

755

805

840

805

685

655

625

525

425

300

плаќањето е во денари по курс 1 еур = 62 ден

  • Влез во собите е во 16 ч а напуштање во 9 ч
  • за хигиената на собите за време на престојот се грижите сами и потребно е истите да ги оставите во чиста состојба (испразнет и исклучен фрижидер на 0, фрлено ѓубре, измиени садови...)
  • дозволено е дете до 6 год да го дели креветот со родителите или 2 деца до 10 год да делат еден кревет
  • било какви промени за веќе потврдена резервација се наплаќаат 15 еур
  • По пристигнувањето потребно е да се јавите на претставникот за да Ве упати како да ја најдете куќата и да Ве регистрира. Доколку не можете сами да ја најдете, претставникот ќе Ве смести најбргу што може

ВАЖНО!

Од 01.01.2018 год. се наплаќа такса за престој во приватно смесување во Грција во висина од 0,5 ЕУР на ден по сместувачка единица

(студио/апартман/дуплекс). ЗА ОВОЈ ОБЈЕКТ ИЗНОСОТ СЕ ПЛАЌА ВО АГЕНЦИЈА, ПРИ РЕЗЕРВИРАЊЕ, И ИСТИОТ НЕ ПОДЛЕЖИ НА ПОПУСТ!