Sarti - Vila Stavrula
Vila Stavrula

STAVRULA House - SARTI

Изградена во 2012, оваа куќа се наоѓа во новиот дел на Сарти, на 80м од плажата. Куќата има двор со скара. Студијата се наоѓаат на високо приземје и на првиот кат. Четворокреветните студија на првиот кат имаат кревети на спрат, а на приземјето помошни кревети. Сите имаат SAT TV, интернет и клима уред чие користење се доплаќа. Поради квалитетот и позицијата оваа куќа е една од најбараните во нашата понуда.

 

Период

Тип на сместување

Макс. Број на лица

10.05-

20.05

20.05-

30.05

30.05-

09.06

09.06-

19.06

19.06-

29.06

29.06-

09.07

09.07-

19.07

 

19.07-

29.07

29.07-

08.08

08.08-

18.08

18.08-

28.08

28.08-

09.09

09.09-

21.09

21.09-

03.10

Број на ноќи

 

 

10

10

10

10

10

10

10

10

10

10

10

12

12

12

Stavrula 1/2

studio

2

128

148

298

398

498

548

598

648

648

648

548

448

328

198

Stavrula 1/3

studio

3

148

178

328

428

548

598

648

698

698

698

598

478

358

238

Stavrula 1/2+2

studio

4

168

198

348

448

598

648

698

748

748

748

648

498

388

278

Цените се во евра, плаќањето е во денари по курс 1еур=62ден