ЛЕТО 2018 - ГРЦИЈА
Sarti - Vila Dina
Vila Dina

Dina се наоѓа во мирниот, стар дел на Сарти на 50m oд морето. Целосно е реновирана во 2017 година. Студијата се наоѓаат на прв кат. Сите имаат телевизор, бесплатен бежичен интернет и клима уред чие користење се доплаќа.  Студиото бр. 4 има своја но издвоена тераса и затоа има пониска цена. 

 

 

 

Период

Тип на сместување

Maкс бр лица

20.05-

30.05

30.05-

09.06

09.06-

19.06

19.06-

29.06

29.06-

09.07

09.07-

19.07

19.07-

29.07

29.07-

08.08

08.08-

18.08

18.08-

28.08

28.08-

06.09

06.09-

15.09

15.09-

24.10

24.09-

03.10

Бр на ноќи

 

 

10

10

10

10

10

10

10

10

10

10

9

9

9

9

1/2

studio

2

178

228

328

398

498

548

598

598

598

548

398

298

248

178

1/3

studio IT

3

178

228

328

398

498

548

598

598

598

548

398

298

248

178

1/3

studio

3

198

248

348

448

548

598

648

648

648

598

428

328

278

198

1/4

studio IT

4

198

248

348

448

548

598

648

648

648

598

428

328

278

198

1/4

studio

4

228

278

378

478

598

648

698

698

698

648

448

348

298

228

Цените се објавени во евра, плаќањето е во денари по курс 1еур=62ден

 

ПОПУСТИ ЗА ЦЕЛОСНА УПЛАТА ВО ГОТОВО ПРИ РЕЗЕРВАЦИЈА

За период на престој:

20.05. - 23.06.2018

24.06. - крај на сезоната

ЗА РЕЗЕРВАЦИЈА ДО 21.02.2018

20% ПОПУСТ

15% ПОПУСТ

 

 

ПОПУСТИ ЗА УПЛАТА НА 40% ОД ИЗНОСОТ ВО ГОТОВО ПРИ РЕЗЕРВАЦИЈА

РЕЗЕРВАЦИЈА ДО 21.02.2018 И ДОПЛАТА ДО 15.03.2018

15% ПОПУСТ

10% ПОПУСТ

РЕЗЕРВАЦИЈА ДО 21.02.2018 И ДОПЛАТА ДО 1 МЕСЕЦ ПРЕД ПОЧЕТОК НА ОДМОРОТ

10% ПОПУСТ

5% ПОПУСТ