Бугарија

Период 18.01 - 21.01.2018
БАНСКО
Хотел Услуга Тип на сместување Цена по лице на ноќ
All Seasons 4* Ноќевање со појадок Двокреветна соба 20.75 еур
Aseva House 3* Ноќевање со појадок Двокреветна соба 16.40 еур
Bansko Spa 4* Полупансион Двокреветна соба 29.60 еур
Belmont 3* Наем на апартман Апартман со една спална 11.30 еур (мин 4 лица)
Evelina Palace 4* Ноќевање со појадок Двокреветна соба 21.90 еур
Friends 3* Полупансион Двокреветна соба 24.65 еур
Gardenia 4* Полупансион Двокреветна соба (стандарт) 31.85 еур
Iceberg 3* Ноќевање со појадок Двокреветна соба 14.25 еур
St. Ivan Rilski 4* Ноќевање со појадок Двокреветна соба 30.75 еур
с. Бања (Разлог)
Rimska Banya 3* Полупансион Двокреветна соба од 38 еур
Hot Spring spa 4* Полупансион Двокреветна соба од 48.50 еур
Aquilon 3* Ноќевање со појадок Двокреветна соба 24 еур
Сандански
Interhotel 4* Ноќевање со појадок Двокреветна соба од 28 еур