ЗИМА 17/18
ЛЕТО 2018 - ГРЦИЈА
ВИКЕНД 19-ТИ ЈАНУАРИ
ЕП Ракомет 2018
Pieria - Vizantio 2* - Paralia
Vizantio 2* - Paralia