Lito 2* - Paralia - Промо Ценовник до 31.12

Lito Hotel 2* Paralia Katerinis
http://www.hotellito.gr/
Цените се важечки до 31.12
Услуга Полупансион
Минимален престој
1 3 3 3
Тип на сместување Структура 01.05.18-31.05.18
01.10.18-31.10.18
01.06.18-15.06.18 16.06.18-30.06.18
01.09.18-30.09.18
01.07.18-31.08.18
Single Room - 1Ad 36,96 € 41,30 € 43,48 € 51,09 €
Single Room - 1Ad+1ch(0-2) 36,96 € 41,30 € 43,48 € 51,09 €
Double Room - 2Ad 51,09 € 56,52 € 58,70 € 66,30 €
Double Room - 2Ad+1ch(0-2) 51,09 € 56,52 € 58,70 € 66,30 €
Double Room - 2Ad+1ch(3-9) 64,13 € 70,65 € 72,83 € 80,43 €
Junior Suite - 2Ad 60,87 € 68,48 € 71,74 € 82,61 €
Junior Suite - 2Ad+1ad 83,70 € 91,30 € 94,57 € 105,43 €
Junior Suite - 2Ad+1ch(0-2) 60,87 € 68,48 € 71,74 € 82,61 €
Junior Suite - 2Ad+1ch(3-9) 79,35 € 86,96 € 89,13 € 101,09 €
Suite Family - 3Ad 98,91 € 103,26 € 105,43 € 117,39 €
Suite Family - 3Ad+1ad 98,91 € 103,26 € 105,43 € 117,39 €
Suite Family - 3Ad+1ad+1ch(0-2) 98,91 € 103,26 € 105,43 € 117,39 €
Suite Family - 3Ad+1ch(0-2) 98,91 € 103,26 € 105,43 € 117,39 €
Triple Room - 3Ad 71,74 € 78,26 € 80,43 € 91,30 €
Triple Room - 3Ad+1ch(0-2) 71,74 € 78,26 € 80,43 € 91,30 €
Triple Room - 3Ad+1ch(3-9) 84,78 € 91,30 € 94,57 € 105,43 €
Quadruple Room - 4Ad 93,48 € 96,74 € 98,91 € 109,78 €
Quadruple Room - 4Ad+1ch(0-2) 93,48 € 96,74 € 98,91 € 109,78 €
Quadruple Room - 4Ad+1ch(3-9) 106,52 € 109,78 € 111,96 € 123,91 €
Цените се изразени во евра, плаќање во денари по курс 1еур = 62мкд
Хотел е лоциран на 20 метри од плажа и се состои од 26 соби
Собите се опремени со клима, LCD ТВ, WIFI, мини бар, бања, балкон
Собите се чистат секој ден, смена на постелнина на секој трети ден