LAST MINUTE
ЛЕТО 2018 - ГРЦИЈА
BOROVEC - Victoria 3*
Victoria 3*
early booking попуст 15 % за резервации до 31.10

10 % за резервации до 30.11
CH = CHILDREN 3-13 Услуга Полупансион
Деца до 2.99 год. се сместуваат бесплатно http://www.meridian-tours.com/Default.aspx?SiteID=10&langID=EN
VICTORIA 3* 28.12-03.01 24.12-27.12;
04.01-10.01;
08.02-15.02
09.12-23.12;
19.01-07.02;
16.02-15.03
11.01-18.01;
16.03-05.04
DBL STANDART / HB 37,25 € 32,87 € 26,29 € 21,91 €
SGL 74,49 € 65,73 € 39,44 € 30,67 €
DBL 1AD+1CH 63,32 € 55,87 € 44,70 € 37,25 €
DBL 1AD+2CH 74,49 € 65,73 € 52,58 € 43,82 €
DBL 2AD 74,49 € 65,73 € 52,58 € 43,82 €
DBL 2AD+1CH 85,67 € 75,59 € 60,47 € 50,39 €
DBL 3AD 100,57 € 88,74 € 70,99 € 59,16 €
ДОПЛАТИ: ADULT CHILD 3-13
Божиќна вечера / 25.12 26,00 € 13,00
Новогодишна вечера 26,00 € 13,00
community tax 0,00 € 0,00

Туристичка такса од 1€ по лице на ноќ (задолжително)


Цената е дадена во евра за уплата во денарска противвредност од 1€=62 мкд.