LAST MINUTE
ЛЕТО 2018 - ГРЦИЈА
BOROVEC - Flora Complex 4*
Flora Complex 4*
early booking попуст 10% за резервации до 31.10
дополнителни попусти за резервации после 01.11.2016 7=6 за престој до 25.12, во период 04.01-15.01 и пристигнувања после 05.03
CH = CHILDREN 2-12 Услуга Полупансион
http://flora-hotel.net/en/hotel-flora.php
FLORA COMPLEX 4* 26.12-03.01 16.01-04.03 18.12-25.12;
04.01-15.01;
05.03-11.03
01.12-17.12;
12.03-01.04
DBL STANDART / HB 55,90 € 42,74 € 30,69 € 26,30 €
SGL 111,79 € 67,95 € 51,51 € 43,84 €
DBL 1AD+1CH 111,79 € 85,49 € 61,38 € 52,61 €
DBL 1AD+2CH 111,79 € 85,49 € 61,38 € 52,61 €
DBL 2AD 111,79 € 85,49 € 61,38 € 52,61 €
DBL 2AD+1CH 111,79 € 85,49 € 61,38 € 52,61 €
STUDIO / HB 122,75 € 95,35 € 73,43 € 62,47 €
SGL 122,75 € 95,35 € 73,43 € 62,47 €
STD 1AD+1CH 122,75 € 95,35 € 73,43 € 62,47 €
STD 1AD+2CH 122,75 € 95,35 € 73,43 € 62,47 €
STD 2AD 122,75 € 95,35 € 73,43 € 62,47 €
STD 2AD+1CH 122,75 € 95,35 € 73,43 € 62,47 €
STD 3AD 165,72 € 128,73 € 99,13 € 84,34 €
ONE BEDROOM APARTMENT / HB 144,67 € 111,79 € 89,87 € 75,62 €
SGL 144,67 € 111,79 € 89,87 € 75,62 €
APP 1AD+1CH 144,67 € 111,79 € 89,87 € 75,62 €
APP 1AD+2CH 144,67 € 111,79 € 89,87 € 75,62 €
APP 1AD+3CH 173,61 € 134,15 € 107,85 € 90,75 €
APP 2AD 144,67 € 111,79 € 89,87 € 75,62 €
APP 2AD+1CH 144,67 € 111,79 € 89,87 € 75,62 €
APP 2AD+2CH 173,61 € 134,15 € 107,85 € 90,75 €
APP 3AD 195,31 € 150,92 € 121,33 € 102,09 €
APP 3AD+1CH 195,31 € 150,92 € 121,33 € 102,09 €
APP 4AD 245,94 € 190,05 € 152,78 € 128,56 €
Доплати ADULT CHILD 2-12

Божиќна вечера 35,00 € 17,00

Новогодишна вечера 60,00 € 30,00

community tax 0,00 € 0,00
* цената вклучува користење на базен, фитнесearly booking попуст 20 % за резервации до 30,09

15 % за резервации до 31.10

10 % за резервации до 30.11
дополнителни попусти 7=6; 10=8 за пристигнувања после 04.03
дополнителни попусти за Македонски туристи за резервации после 01,12 6=5 за пристигнувања после 01.03
CH = CHILDREN 2-12 Услуга НАЕМ
http://www.flora-residence.sat1977.com/en_html/index_en.html
FLORA MAIN BUILDING 4* 27.12-03.01 20.12-26.12;
04.01-10.01;
01.02-28.02
11.01-31.01;
01.03-31.03
STUDIO / RO 43,84 € 28,50 € 20,82 €
SGL 87,68 € 56,99 € 41,65 €
STD 1AD+1CH 87,68 € 56,99 € 41,65 €
STD 1AD+2CH 87,68 € 56,99 € 41,65 €
STD 2AD 87,68 € 56,99 € 41,65 €
STD 2AD+1CH 87,68 € 56,99 € 41,65 €
STD 3AD 104,12 € 73,43 € 58,09 €
ONE BEDROOM APARTMENT / RO 56,99 € 33,98 € 30,69 €
SGL 113,98 € 67,95 € 61,38 €
APP 1AD+1CH 113,98 € 67,95 € 61,38 €
APP 1AD+2CH 113,98 € 67,95 € 61,38 €
APP 1AD+3CH 113,98 € 67,95 € 61,38 €
APP 2AD 113,98 € 67,95 € 61,38 €
APP 2AD+1CH 113,98 € 67,95 € 61,38 €
APP 2AD+2CH 113,98 € 67,95 € 61,38 €
APP 3AD 130,42 € 84,39 € 77,82 €
APP 3AD+1CH 130,42 € 84,39 € 77,82 €
APP 4AD 146,86 € 100,83 € 94,26 €
Доплати ADULT CHILD 2-12
Појадок 5,00 € 2,50
Полупансион 15,00 € 7,50
Новогодишна вечера 50,00 € 25,00
Користење на базен 3,00 € 2,00
community tax 0,00 € 0,00

Туристичка такса од 1€ по лице на ноќ (задолжително)


Цената е дадена во евра за уплата во денарска противвредност од 1€=62 мкд.