ЛЕТО 2018 - ГРЦИЈА
BANSKO - Glazne 4*
Glazne 4*
early booking попусти 20 % за резервации до 31.10
15 % за резервации до 15.11
10 % за резервации до 30.11
дополнителни попусти 6=5; 14=12 за престој до 27.12 и пристигнувања од 17.01
Други попусти 10% попуст за редовсни гости (минимален престој 2 год по ред, или двапати во сезона)
Услуга Полупансион
CH = CHILDREN 5-13 Деца до 4,99 год се сместуваат БЕСПЛАТНО
http://www.glazne-bansko.eu/
GLAZNE 4* 01.12-27.12;
17.01-31.03
28.12-02.01 03.01-16.01
DBL STANDART / HB 25,19 € 45,99 € 28,47 €
SGL 36,14 € 66,80 € 40,52 €
DBL 1AD+1CH 37,78 € 68,99 € 42,71 €
DBL 2AD 50,37 € 91,98 € 56,94 €
DBL LARGE / HB 25,19 € 51,47 € 35,04 €
SGL 50,37 € 102,93 € 70,08 €
DBL 1AD+1CH 37,78 € 77,20 € 52,56 €
DBL 1AD+2CH 50,37 € 102,93 € 70,08 €
DBL 2AD 50,37 € 102,93 € 70,08 €
DBL 2AD+1CH 50,37 € 102,93 € 70,08 €
DBL 3AD 68,00 € 138,96 € 94,61 €
ONE BEDROOM APARTMENT / HB 30,66 € 54,75 € 39,42 €
SGL 61,32 € 109,50 € 78,84 €
APP 1AD+1CH 45,99 € 82,13 € 59,13 €
APP 1AD+2CH 61,32 € 109,50 € 78,84 €
APP 1AD+3CH 76,65 € 136,88 € 98,55 €
APP 2AD 61,32 € 109,50 € 78,84 €
APP 2AD+1CH 61,32 € 109,50 € 78,84 €
APP 2AD+2CH 76,65 € 136,88 € 98,55 €
APP 3AD 82,78 € 147,83 € 106,43 €
APP 3AD+1CH 82,78 € 147,83 € 106,43 €
APP 4AD 104,24 € 186,15 € 134,03 €
TWO BEDROOMS VILLA / HB 97,46 € 216,81 € 131,40 €
SGL 97,46 € 216,81 € 131,40 €
APP 1AD+1CH 97,46 € 216,81 € 131,40 €
APP 1AD+2CH 97,46 € 216,81 € 131,40 €
APP 1AD+3CH 97,46 € 216,81 € 131,40 €
APP 1AD+4CH 97,46 € 216,81 € 131,40 €
APP 1AD+5CH 97,46 € 216,81 € 131,40 €
APP 2AD 97,46 € 216,81 € 131,40 €
APP 2AD+1CH 97,46 € 216,81 € 131,40 €
APP 2AD+2CH 97,46 € 216,81 € 131,40 €
APP 2AD+3CH 97,46 € 216,81 € 131,40 €
APP 2AD+4CH 97,46 € 216,81 € 131,40 €
APP 3AD 97,46 € 216,81 € 131,40 €
APP 3AD+1CH 97,46 € 216,81 € 131,40 €
APP 3AD+2CH 97,46 € 216,81 € 131,40 €
APP 3AD+3CH 97,46 € 216,81 € 131,40 €
APP 4AD 97,46 € 216,81 € 131,40 €
APP 4AD+1CH 97,46 € 216,81 € 131,40 €
APP 4AD+2CH 97,46 € 216,81 € 131,40 €
APP 5AD 97,46 € 216,81 € 131,40 €
Release periods: 7 days 28 days 7 days
Cancellation periods: 5 days 21 days 5 days
Cancellation penalty: 1st night 100 % of booked stay 1st night
NO SHOW penalty: 2 nights 100 % of booked stay 2 nights
Minimum stay: - 3 nights -
Доплати ADULT CHILD 5-13
New Year' Eve dinner 52,00 € 26,00
community tax 0,00 € 0,00
* цените вклучуваат користење на базен, сауна, фитнес, WIFI, трансфер до гондолата
Цените се изразени во евра, плаќање во денари по курс 1еур = 62 мкд

Туристичка такса од 1€ по лице на ноќ (задолжително)


Цената е дадена во евра за уплата во денарска противвредност од 1€=62 мкд.