Polihrono - Vila Vasialidis
Vila Vasialidis

-ВИЛА ВАСИЛИАДИС на 30–40м.од плажа,на ниско приземје со1/2+2апартмани(спална соба со 1дупли +дневна со кујна со помошен кревет за спуштање за 1-2 деца до 12 г.), со опремена кујна, купатило,тв, клима...

Климата е вклучена во цената  во сите вили

Агенцијата организатор не може да  ја гарантира брзината ниту достапноста на интернетот во објектите каде што е наведен интернетот  како бесплатна услуга.

ПОЛИХРОНО

ВАСИЛИАДИС

ПЕРИОД

НOЌ

1/2+2 апп

01.06-09.06

8

95

09.06-17.06

8

170

17.06-25.06

8

250

25.06-03.07

8

300

03.07-11.07

8

370

11.07-19.07

8

390

19.07-27.07

8

420

27.07-04.08

8

420

04.08-12.08

8

420

12.08-20.08

8

420

20.08-28.08

8

400

28.08-05.09

8

290

05.09-13.09

8

220

13.09-21.09

8

160

21.09-29.09

8

85

Цените се изразени во евра за наем на студија или апартмани за 8 ноќевања.

Автобуски превоз: Од Прилеп 05:00 Враќање: Полихроно 13:30 ч. по локално време. Цена: 1800 ден. (29 €), за деца до 14 год 1000 ден. (16,5 €) повратен билет.

Напомена: Задолжително патничко здравствено осигурување - без франшиза до 65 год. - 200 ден, од 65 до 70 год. - 400 ден до 14 год. - 150 ден.

За хигиената во собите во текот на престојот се грижат самите гости.

Собите се напуштаат во 9:00 ч а сместувањето  во 13:00 ч по локално време.