ЛЕТО 2019 - ГРЦИЈА
Mediterranean Olympus 4* - Litochoro - 25% попуст до 31.12

Mediterranean Olympus Hotel 4* Litochoro
http://mediterraneanhotels.gr/olympus/
Цени по соба на ден / Услуга Полупансион
Цените изразени во евра, плаќање во денари по курс 1 еур-62 мкд и се важечки до 31,12
Минимален престој
1 1 4 4 1
Тип на сместување Структура 01.05.18-20.05.18
04.10.18-31.10.18
21.05.18-07.06.18 08.06.18-10.07.18
29.08.18-16.09.18
11.07.18-28.08.18 17.09.18-03.10.18
Single Room - 1Ad 36,96 € 42,39 € 52,17 € 59,78 € 31,52 €
Single Room - 1Ad+1ch(0-6) 36,96 € 42,39 € 52,17 € 59,78 € 31,52 €
Double Room - 2Ad 52,17 € 63,04 € 86,96 € 98,91 € 63,04 €
Double Room - 2Ad+1ad 70,65 € 84,78 € 117,39 € 133,70 € 84,78 €
Double Room - 2Ad+1ch(0-6) 52,17 € 63,04 € 86,96 € 98,91 € 63,04 €
Double Room - 2Ad+1ch(7-13) 65,22 € 78,26 € 108,70 € 123,91 € 78,26 €