Toroni Blue Sea 4* - Редовен ценовник
Редовен ценовник

TORONI BLUE SEA 4* TORONI www.toronibluesea.com

ЦЕНИ ЗА СОБА НА ДЕН ВО ЕВРА –ПОЛУПАНСИОН

5

30.03-15.06

25.09-05.11

16.06-24.06

10.09-24.09

25.06-06.07

27.08-09.09

07.07-26.08

DOUBLE SUPERIOR FOR SINGLE USE

1Ad

37

72

81

99

1Ad+1ch(0-5.99)

37

72

81

99

DOUBLE SUPERIOR

2Ad

53

101

116

141

3Ad

72

138

155

189

3Ad+1ch(0-5.99)

72

138

155

189

3Ad+1ch(6-11.99)

85

163

184

224

2Ad+1ch(0-5.99)

53

101

116

141

2Ad+1ch(6-11.99)

66

127

144

176

2Ad+2ch(0-5.99)

53

101

116

141

2Ad+2ch(0-5.99)

(6-11.99)

66

127

144

176

2Ad+2ch(6-11.99)

79

152

173

210

ЦЕНИ ЗА СОБА НА ДЕН ВО ЕВРА –КОМПЛЕТ ПАНСИОН

SINGLE STANDARD

1Ad

48

83

92

110

1Ad+1ch(0-5.99)

48

83

92

110

DOUBLE SUPERIOR

2Ad

68

118

131

156

3Ad

92

158

176

210

3Ad+1ch(0-5.99)

92

158

176

210

3Ad+1ch(6-11.99)

110

187

209

250

2Ad+1ch(0-5.99)

68

118

131

156

2Ad+1ch(6-11.99)

86

146

164

195

2Ad+2ch(0-5.99)

68

118

131

156

2Ad+2ch(0-5.99)

(6-11.99)

86

146

164

195

2Ad+2ch(6-11.99)

102

176

196

234

Мин. престој

2

2

2

3

Stayover tax 3 EUR по соба на ден , се плаќа на лице место

Опис: а ла карт ресторан , интернет,паркинг,ресторан,супер маркет ,амам,џакузи,масажа,сауна,отворен базен,WI-FI

Соби:клима,фрижидер,САТ ТВ

ПЛАЌАЊЕ ИСКЛУЧИВО ВО ДЕНАРИ ПО КУРС 1 ЕУР =61.80 МКД