Toroni Blue Sea 4* - Промо Ценовник

TORONI BLUE SEA 4* TORONI www.toronibluesea.com

ЦЕНИ ЗА СОБА НА ДЕН ВО ЕВРА –ПОЛУПАНСИОН

1

30.03-15.06

25.09-05.11

16.06-24.06

10.09-24.09

25.06-06.07

27.08-09.09

07.07-26.08

DOUBLE SUPERIOR

2 Adults

62

113

130

159

3 Adults

84

153

175

214

2Ad+1Ch (0-5.99)

62

113

130

159

2Ad+1Ch (6-11.99)

78

142

162

198

2Ad+2Ch (6-11.99) (0-5.99)

78

142

162

198

2Ad+2Ch (6-11.99)

93

170

195

238

2Ad+2Ch (0-5.99)

62

113

130

159

3Ad+1Ch (0-5.99)

84

153

175

214

3Ad+1Ch (6-11.99)

99

181

208

254

ЦЕНИ ЗА СОБА НА ДЕН ВО ЕВРА –КОМПЛЕТ ПАНСИОН

DOUBLE SUPERIOR

2 Adults

80

132

148

178

3 Adults

108

178

199

240

2Ad+1Ch (0-5.99)

80

132

148

178

2Ad+1Ch (6-11.99)

100

165

185

222

2Ad+2Ch (6-11.99) (0-5.99)

100

165

185

222

2Ad+2Ch (6-11.99)

120

198

221

266

2Ad+2Ch (0-5.99)

80

132

148

178

3Ad+1Ch (0-5.99)

108

178

199

240

3Ad+1Ch (6-11.99)

128

211

236

284

Мин. престој

3

3

5

5

Stayover tax 3 EUR по соба на ден , се плаќа на лице место

Опис: а ла карт ресторан , интернет,паркинг,ресторан,супер маркет ,амам,џакузи,масажа,сауна,отворен базен,WI-FI

Соби:клима,фрижидер,САТ ТВ

ПЛАЌАЊЕ ИСКЛУЧИВО ВО ДЕНАРИ ПО КУРС 1 ЕУР =61.80 МКД

ЗА РЕЗЕРВАЦИЈА ДО 28.02.2018 15% ПОПУСТ ( УПЛАТА 100% ДО 15.03.2018)

ЗА РЕЗЕРВАЦИЈА ДО 30.04.2018 10% ПОПУСТ ( УПЛАТА 100% ДО 15.05.2018 )