ЛЕТО 2019 - ГРЦИЈА
CERVINIA - Hotel Breuil 3*
Hotel Breuil 3*

HOTEL BREUIL *** CERVINIA
Цена по лице на ноќ / услуга Полупансион
http://www.hotelbreuil.com/breuil/index.html
Периоди nights Double Standard
23.12.17 - 02.01.18 1 142,55 €
02.01.18 - 06.01.18 1 96,14 €
06.01.18 – 10.02.18 1 83,98 €
10.02.18 – 07.04.18 1 102,77 €
02.01.18 – 09.01.18* 1 96,14 €
Минимален престој 7 ноќи
попуст за допол. легло за дете од 2-7 год -30%, над 7 год. -10%
Доплата за еднокреветно сместување 25 еур на ноќ
• Туристичка такса не е вклучена во цената (се плаќа на лице место)