CERVINIA - Chalet Valdotain 3*
Chalet Valdotain 3*

HOTEL CHALET VALDOTAIN *** CERVINIA
Цена по лице на ноќ / услуга Полупансион
http://www.chaletvaldotain.it/home-en
Период nights Double Standard Single Standard
28.10.17 - 01.12.17 1 91,72 € 108,29 €
02.12.17 - 22.12.17 1 99,45 € 116,03 €
23.12.17 - 29.12.17 1 152,49 € 169,07 €
30.12.17 - 05.01.18 1 167,96 € 184,54 €
06.01.18 - 02.02.18 1 111,61 € 128,18 €
03.02.18 - 16.03.18 1 142,55 € 159,12 €
17.03.18 - 30.03.18 1 142,55 € 159,12 €
31.03.18 - 06.04.18 1 142,55 € 159,12 €
07.04.18 – 30.04.18 1 99,45 € 116,03 €
МИнимален престој 4 ноќи
Gala dinner 25 - 31/12 and 01-04 included **
Доплата за еднокреветно сместување 18 еур на ноќ
Попуст за дополнително легло за деца до 12 год 30%, за возрасно лице 10%
Доплата за бебешко креветче 15 еур
EARLY BOOKING попуст -10% до 31.10