CERVINIA - Hotel Sertorelli 4*
Hotel Sertorelli 4*
HOTEL SERTORELLI **** CERVINIA
Цена по лице на ноќ / услуга Полупансион
http://www.hotelsertorelli.it/
Период nights Double Comfort Double Deluxe Romantic Junior Suite
15.11.17 – 06.12.17 1 97,24 € 117,13 € 137,02 €
10.12.17 – 22.12.17
02.04.18 – 01.05.18
07.12.17 – 09.12.17 1 124,87 € 140,34 € 165,75 €
07.01.18 – 27.01.18
26.12.17 – 06.01.18 1 ON REQUEST ON REQUEST ON REQUEST
23.12.17 – 25.12.17 1 182,33 € 193,38 € 215,48 €
28.01.18 – 01.04.18
3 ноќи во период од 17/11/2017 до 23/12/2017, и од 02/04/2018 до 01/05/2018
Во останатион период 7 ноќи (Сабота - Сабота) или (Недела - Недела)
• Доплата за полн пансион 30 еур
• Wellness Centre - бесплатно користење од 14:00 до 20:00
• Ски гардеробер - бесплатноSki and ski boots check free
• Трансфер до ски лифтот беспланто
• Туристичка такса не е вклучена во цената (се плаќа на лице место)
Попуст за 3-то лице 20%, 4-то лице 50%
Цена за деца сместени со двајца возрасни
од 0 до 4 години бесплатно
од 0 до 4 години на бебешко креветче плаќа 32 еур
од 5 до 7 години на допол. легло плаќа 55 еур
од 8 до 11 години добива 50% попуст