ЛЕТО 2019 - ГРЦИЈА
CERVINIA - Hotel Excelsior Planet 4*
Hotel Excelsior Planet 4*
HOTEL EXCELSIOR PLANET **** CERVINIA
https://www.excelsiorplanet.com/en/Default.aspx
Цена по лице на ноќ / услуга Полупансион
Период nights Double Standard Double Comfort Junior Suite Sud Family room*
01.12.17 - 22.12.17 1 120,11 € 129,11 € 143,11 € 524,11 €
23.12.17 - 05.01.18** 1 218,11 € 228,11 € 237,11 € 922,11 €
06.01.18 - 02.02.18 1 128,11 € 137,11 € 151,11 € 558,11 €
03.02.18 - 06.04.18 1 193,11 € 202,11 € 216,11 € 818,11 €
07.04.18 - 01.05.18 1 132,11 € 141,11 € 156,11 € 576,11 €
Минимален престој 7 ноќи
* Цената за Family room e дадена за соба за 4 лица
** Доплата за новогодишна вечера (задолжителна)100 еур по лице
Доплата за бебешко креветче 25 еур на ноќ
ПОпуст за дополнително легло 20% (само во Junior Suite)