ЛЕТО 2018 - ГРЦИЈА
BANSKO - Kaphouse 3*
Kaphouse 3*
early booking попуст 20 % за резервација до 15.10

15 % за резервации до 30.10

10 % за резервации до 30.11
дополнителни попусти 7=6; 8=7; 9=7; 10=8; 11=9, 12=10, 14=11 за пристигнувања во период: 01.12-22.12 and 09.01-31.01

30% попуст за пристигања во период 01.03.-15.04
CH = CHILDREN 4-14 Услуга Ноќевање со појадок
Деца до 3.99 год се сместуваат БЕСПЛАТНО http://www.kaphousehotel.comKAPHOUSE 3* 27.12-03.01 23.12-26.12;
04.01-10.01
01.12-22.12;
11.01-15.04
DBL STANDART / BB 42,72 € 28,48 € 21,93 €
SGL 72,30 € 42,72 € 32,90 €
DBL 1AD+1CH 64,09 € 42,72 € 32,90 €
DBL 1AD+2CH 85,45 € 56,97 € 43,86 €
DBL 2AD 85,45 € 56,97 € 43,86 €
DBL 2AD+1CH 106,81 € 71,21 € 54,83 €
DBL 3AD 115,36 € 76,90 € 59,22 €
Доплати ADULT CHILD 4-14
Полупансион 8,00 € 4,00
Божиќна вечера 40,00 € 20,00
Новогодишна вечера 65,00 € 32,50
community tax 0,00 € 0,00
* цената вклучува користење на базен, сауна, џакузи, WIFI, паркинг