ЛЕТО 2018 - ГРЦИЈА
BANSKO - Alexander 3*
Alexander 3*
<
early booking попуст 20 % till 30.10

15 % за резервација до 31.10

10 % за резервации до 15.12
дополнителни попусти 14=11; 10=8 за престој во период 01.12-16.01 and 24.02-31.03

7=6; 14=12 за цела сезона

Попустите се комбинираат

CH = CHILDREN 3-13 Услуга НАЕМ
Деца до 2.99 год. се сместуваат бесплатно http://www.hotel-alexander.linis.org/
ALEXANDER 3* 01.12-19.12;
17.01-29.01;
07.02-31.03
20.12-27.12;
04.01-16.01;
30.01-06.02
28.12-03.01
DBL STANDART / RO 16,43 € 20,81 € 35,04 €
SGL 27,38 € 32,85 € 49,28 €
DBL 1AD+1CH 24,64 € 31,21 € 52,56 €
DBL 1AD+2CH 32,85 € 41,61 € 70,08 €
DBL 2AD 32,85 € 41,61 € 70,08 €
DBL 2AD+1CH 32,85 € 41,61 € 70,08 €
DBL 3AD 45,99 € 54,75 € 83,22 €
STUDIO / RO 32,85 € 43,80 € 76,65 €
SGL NO NO NO
STD 1AD+1CH 32,85 € 43,80 € 76,65 €
STD 1AD+2CH 32,85 € 43,80 € 76,65 €
STD 2AD 32,85 € 43,80 € 76,65 €
STD 2AD+1CH 32,85 € 43,80 € 76,65 €
STD 3AD 32,85 € 43,80 € 76,65 €
ONE BEDROOM APARTMENT / RO 43,8 54,75 87,6
SGL NO NO NO
APP 1AD+1CH 43,80 € 54,75 € 87,60 €
APP 1AD+2CH 43,80 € 54,75 € 87,60 €
APP 1AD+3CH 43,80 € 54,75 € 87,60 €
APP 2AD 43,80 € 54,75 € 87,60 €
APP 2AD+1CH 43,80 € 54,75 € 87,60 €
APP 2AD+2CH 43,80 € 54,75 € 87,60 €
APP 3AD 43,80 € 54,75 € 87,60 €
APP 3AD+1CH 43,80 € 54,75 € 87,60 €
APP 4AD 43,80 € 54,75 € 87,60 €
Доплати ADULT CHILD 3-13
Појадок 3,00 € 2,00
Полупансион 7,00 € 4,00
Божиќна вечера 25,00 € 15,00
Новогодишна вечера 50,00 € 30,00
* цената вклучува користење на базен, сауна, парна бања, фитнес, интернет, трансфер до гондолата, интернет